Programul Burse cu Impact

Și copiii din mediul rural visează să studieze la Universitate.
Noi îi susținem financiar.

Susține și tu un copil să aibă access la educație superioară!

Despre problemă

Copiii din mediul rural au accesul limitat la educație iar atunci când este vorba de educație superioară, șansele lor de acces sunt aproape de zero. Mediul nefavorabil, sărăcia, lipsa educației în familie sunt toți factori care îi împiedică pe copiii de la sate să studieze și să își urmeze visele.

Soluția

Prin programul BURSE CU IMPACT, realizat în colaborare cu Fundația Noi-Orizonturi, ne propunem să oferim copiilor din mediul rural oportunitatea de a-și continua educația universitară și de a-și clădi o carieră într-un domeniu care să îi motiveze. Selectăm copii, care au fost implicați în comunitățile Green Impact, și ne luăm angajamentul să îi susținem timp de 3 ani, până la finalizarea studiilor universitare.

Beneficii

Prima noastră bursieră, Ema Graviluță, din comuna Panaci, este studentă la Facultatea de Comunicare din cadrul UBB Cluj și susține în paralel proiecte în cadrul comunității sale locale și în cadrul Fundației Noi Orizonturi. Această bursă a fost argumentul decisiv când ea a ales să se înscrie la facultate în Cluj. Acest sprijin i-a dat voie să viseze și i-a dat șansa să se ambiționeze.

Incepând cu anul universitar 2021 – 2022, i-am urat bun venit în program și Alinei Lupu, din comuna Tazlau. Alina și-a început studiile la Academia de Muzica Gh. Dima și își dorește să devină profesor de muzică.

Susține și tu programul Burse cu Impact!

Despre Programul Burse cu Impact

Cuantumul unei burse este de 3000 pe an, timp de trei ani.

Viitorii bursieri sunt aleși în baza unui proces de selecție organizat împreună cu Fundația Noi Orizonturi. Se adresează în primul rând elevilor care au susținut dezvoltarea comunității lor în cadrul cluburilor Green Impact.

Ne dorim să continuăm și să creștem proiectele dedicate educației, aceasta fiind una dintre direcțiile principale de acțiune ale Rotary la nivel global.

Sprijină proiectul Burse cu Impact

Lasă-ne un mesaj

Poți să te alături oamenilor de acțiune Rotary sau poți explora numeroasele oportunități pe care le avem pentru oricine – indiferent de vârsta sau interes. Ia legătura cu noi pentru a afla cum te poți implica în inițiativele noastre.