Membri activi
“Împreună, vedem o lume în care oamenii acționează uniți, pentru a crea schimbări de durată atât la nivel mondial, cât și în comunitățile noastre și în noi insine”.
Andreea Bălaj

Andreea Bălaj

Seargent of Arms, Director General TRANSILVANIA TREK

Membru Rotary din 2016, Andreea are o experienţă de aproape 20 ani în industria hotelieră, experienţă pe care a acumulat-o în ţări precum: Romania, UK şi Elvetia.

A absolvit management hotelier în cadrul Ecole Hoteliere de Lausanne şi deţine un executive MBA acordat de London Business School.

Este membru al: FIHR (Federatia Industriilor Hoteliere din Romania) şi AmCham (American Chamber of Commerce Romania).

A revenit acasă la Cluj, oraşul său de suflet, iar în prezent ocupă poziţia de Director General al Transilvania Trek.

Intre pasiunile sale se numără: grădinăritul, designul interior; educaţia şi gastronomia.

andreea@transilvaniatrek.ro

Alexandra Bara

Alexandra Bara

Sef departament

Absolventă a Facultății de Chimie și Inginerie Chimică și a Facultății de Științe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Alexandra lucrează în prezent în managementul proiectelor și coordonează o echipă dinamică în cadrul companiei pentru care lucrează. Face parte din familia Rotary din 2015.

Deţine certificări de inspector SSM şi de acordare a primului ajutor.
Pasiunile sale includ: hiking-ul si cititul

baraalexandra@gmail.com

Ildiko Bartha-Constatinescu

Ildiko Bartha-Constatinescu

Director Arie

Motto-ul său preferat: „Believe in your dreams!”
De-a lungul timpului a activat în diferite domenii precum: domeniul bancar, farmaceutic și expansiune. Este calificată ca şi trainer / speaker.

Ildiko activează în cadrul Toastmasters International (Fost Vicepreşedinte Relaţii cu Publicul şi actualmente Director de Arie).

Pasiunile sale sunt: lectura, mașinile, salling-ul, plimbările în natură, vinul bun, călătoriile și râsul cu poftă.

ildi.bartha@yahoo.com

Paul Chezan

Paul Chezan

Director Vânzări

Mottoul său: „Doar atunci când îți cari propria apă înveți să prețuiești fiecare picătură”.

Paul este perfecționist și versatil, orientat spre rezultate. Îi place să creadă că este o prezență plăcută.

Deține calificări în următoarele domenii: Sisteme de management a deșeurilor solide – Proiectare; Execuție și Implementare; Managementul Apelor Uzate Industriale și Menajere și respectiv Biotehnologii Aplicate pentru Depoluare și Reconstrucție Ecologică.

Pasiunile sale sunt: mediul, oenologia, tehnologia, muzica și auto.

contact@aquadp.ro

Marius Comșa

Marius Comșa

Trezorier

Antreprenor cu 28 de ani experiență în fondarea, dezvoltarea și vânzarea de firme în diferite domenii de activitate: editură si dezvoltari imobiliare.

De profesie este inginer. Face de asemenea parte din organizatia: Romanian Business Leaders, filiala Cluj.

Printre pasiunile sale se numără: skiul alpin, joggingul, calatoriile.

marius@imobcom.ro

 

Ioana Coroiu

Ioana Coroiu

Presedinte 2020-2021

„Singura constantă în viaţă este schimbarea” spunea filozoful grec Heraclit.

Acest motto o insoţeşte în permanenţă în viaţă şi o ajută să abordeze schimbările cu entuziasm şi rezilienţă. Este o optimistă incurabilă. Dinamică, cuvântul care o defineşte ca individ este: ACŢIUNEA. Ii place să pună în mişcare lucrurile în care crede cu tărie.

In viaţa profesională este membru al: ACCA UK (Association of Chartered Certified Accountants) şi CECCAR (Corpul Expertilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Romania).

Este Managing Partner la o formă de consultanţă, având ca obiect de activitate furnizarea de servicii: fiscal – contabile, optimizarea proceselor de management şi transformare digitală.
Pasiunile sale includ: educaţia, muzica şi vinurile.

digifinanceconsulting@gmail.com

Dorin Farcău

Dorin Farcău

Secretar, Conferenţiar UMF "Iuliu Haţieganu”

Dorin a reuşit să îmbine într-un mod armonios două dintre marile pasiuni ale vieţii sale: cea de a preda şi cea de a salva vieţi. El este în prezent conferenţiar la UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, şi medic primar pediatru la Clinica Pediatrie III, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca.

Ii place sa călătorească în timp şi spaţiu, de unde şi hobby-urile sale preferate: istoria şi călătoriile.

office@spitcocluj.ro

Claudiu Gaidoș

Claudiu Gaidoș

Director executiv

Claudiu este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din Cluj-Napoca. In anul 2004 a ales calea antreprenoriatului infiintand la acea vreme firma Terax impreuna cu inca 3 prieteni. Pe parcursul timpului a devenit actionar sau a infintat mai multe companii. Rotarian din anul 2011, este membru fondator al Rotary Club Cluj-Napoca Visio şi membru fondator al Rotary E-Club Cluj-Napoca 2020.

Este pasionat de tehnologie, instalatii si mobilitate electrica. Hobby-urile sale sunt: ski-ul si mai nou calatoriile cu autorulota.

claudiu@terax.ro

Horațiu Gocan

Horațiu Gocan

Ioana Marin

Ioana Marin

Notar Public

Absolventă a Facultății de Drept și a unui Masterat în Drept Penal și Criminalistică, în momentul de față profeseaza ca notar public.

Ioana este o persoană empatică, căreia îi place să se pună mereu în slujba comunității, fiind implicată în acțiuni de voluntariat încă de mică.

Ambițioasă, prietenoasă, este un bun mediator, veşnic optimistă, gata oricând să dea o mână de ajutor. Apropiată de natură, iubește sportul și adrenalina, călătoriile și drumețiile.

Dintre pasiunile sale se numără: snowboardingul, baschetul, chitara, hikingul si cititul.

ioana15marin@gmail.com

Remus Marusciac

Remus Marusciac

Director / Arhitect

Pasionat de arhitectură și antreprenor încă din timpul studenției, a înființat Arhipro Arhitectură în 1994.

Deși specializat în domeniul arhitecturii și al designului interior, a dezvoltat alături de alți antreprenori companii în domenii diverse: instalații, agricultură, testare-diagnosticare-remediere radon, restaurante.

Creativ și perfectionist, crede în valoarea detaliilor.

Membru fondator al Rotary Club Cluj-Napoca Visio în 2011 și Past President 2019-2020; membru fondator al Rotary E-Club Cluj-Napoca 2020.

Deține certificări de: evaluator clădiri verzi – BREEAM, specialist în iluminat – CNRI, expert tehnic judiciar

Este membru al: CET-R (Corpul Experților Tehnici din România), BRE UK(Building Research Establishment)

Pe lângă arhitectură mai este pasionat de: ski, motociclism și tango.

remus@arhip.ro

Victor Mihăilescu

Victor Mihăilescu

Vicepreşedinte

Victor Mihăilescu este arhitect, fondator şi director general al biroului de arhitectură ARCHDESIGN. Rotarian din anul 2011, este past president al Rotary Club Cluj-Napoca Visio şi membru fondator al Rotary Club Cluj-Napoca E-Club 2020.

Este pasionat de: motociclism, ciclism, crossfit, ski, tenis şi golf.

victor@archdesign.ro

Sergiu Liviu Mircea

Sergiu Liviu Mircea

Marketing and Communication Director, Banca Transilvania

Sergiu este un om dedicat familiei, care se concentrează în egală măsură şi asupra carierei şi a vocaţiei sale: marketingul. Este un expert, pasionat de domenii precum: marketing, finanţe, tehnologie şi soluţii digitale. Sergiu face parte din echipa de conducere a Băncii Transilvania, cel mai mare creditor din România. A absolvit Universitatea Babes-Bolyai şi deţine un EMBA acordat de Universitatea Hull precum şi alte certificări ale unor prestigioase universităţi internaţionale precum: London Business School şi Universitatea Hull.

Este pasionat de: sport şi de cărţile business, petrecându-şi timpul liber citind sau practicând sporturi în aer liber.

sergiu.mircea@btrl.ro

Anamaria Moșuțiu

Anamaria Moșuțiu

Manager Calitate

Este farmacist de profesie şi lucrează în prezent la o fabrică de dispozitive medicale ca și manager de calitate. Din pasiunea sa pentru produse naturale de îngrijire a creat propriul brand de cosmetice, Fior.

Este o persoană jovială, comunicativă, plină de entuziasm, muncitoare și înconjurată de mulți prieteni și familie.

Anamaria este membră a Colegiului Farmaciștilor din România, Filiala Cluj-Napoca
Pasiunile sale sunt: călătoriile, tenisul, snowboard.

Mosutiu.anamaria@gmail.com

 

Voicu Oprean

Voicu Oprean

Fondator & CEO AROBS Transilvania Software

Președinte al Asociației Române pentru Electronică și Software (ARIES), filiala Transilvania
Voicu are un EMBA obţinut în cadrul WU Wien și a urmat cursuri atât la Harvard Business School, cât și la London Business School. Voicu este de 6 ori finalistul competițiilor internaționale IronMan.

Formula sa câștigătoare este: [IQ+ EQ+TQ+BQ]CQ,
Unde:
IQ – Învățarea rapidă
EQ – Inteligența emoțională
TQ – Oamenii mai presus de tehnologie
BQ – Viteza
CQ – Creativitatea

„Sprijin de 20 de ani, mediul de business şi antreprenorial, mai exact din 1998, de când am pus bazele: AROBS Transilvania Software. Sunt convins că unul dintre motoarele pentru dezvoltarea oricărei comunităţî îl reprezintă spiritul antreprenorial şi sunt dedicat susţinerii inovaţiei, care prezintă un potenţial real. Voi încuraja întotdeauna tinerii antreprenori să meargă până la capăt în momentul în care găsesc o formulă care funcţionează. Să lase la o parte atitudinea defensivă şi să se concentreze pe câştiguri şi oportunităţi”.

voicu.oprean@arobs.com

Laura Savu

Laura Savu

Laura este de profesie medic stomatolog, dar și o mare iubitoare a motorsportului.

Pasionată de sportul cu motor încă din copilărie, ea a practicat timp de 10 ani kartingul de performanță, iar apoi a fost implicată 9 ani la rând în organizarea unor competiții de raliu de talie națională, alături de soțul ei, multiplu campion național de raliuri și maestru al sportului. În prezent cei doi copii îi calcă pe urme, practicând kartingul de performanţă la nivel internațional.

Cu o experiență consistentă în organizarea competițiilor de profil la nivel naţional, Laura a fondat în 2018 Women Rally, singurul Campionat Naţional de automobilism din România, dedicat femeilor. Women Rally este un concept unic în România, care aduce împreună femeile pasionate de motorsport, şi care îmbină viteza şi adrenalina cu noţiuni de conducere defensivă.

laura@womenrally.ro

Andrei Spătaru

Andrei Spătaru

Antreprenor

Antreprenor specializat în: BIG Data, sales leads şi marketing, nişat în piaţa construcţiilor, este fondatorul şi directorul executiv al IBC Focus.

Andrei deţine specializări în Marketing B2B (Business to Business).
Intre pasiunile sale se numără: tenisul, e-bikeul, călătoriile şi antreprenoriatul.

marketing@ibcfocus.ro

Magnoliu Stan

Magnoliu Stan

Managing Partner Smart HR

Magnoliu este Manager Executiv şi consultant HR al firmei: Smart HR România, companie înființată în anul 2002 și care activează de atunci cu succes pe plan național.

Are o activitate profesională de 20 ani în HR și dezvoltare personală. Întreaga sa activitate se concentrează pe a oferi clienților săi un parteneriat de încredere, un parteneriat care să-i încurajeze să pășească în afara zonei lor de confort, pentru ca apoi să poată “lăsa magia să se întâmple”.

Crede în puterea educației, pentru că așa cum spunea Nelson Mandela: “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”, iar eforturile sale se canalizează tocmai în această direcție. “Îmi propun să schimb atitudinea celor din jur, să îi motivez și să îi ambiționez; să îi conving de importanța pregătirii continue și a autodezvoltării. Vreau să îi ajut să înțeleagă faptul că foarte multe lucruri depind de ei, de atitudinea pe care o adoptă și de alegerile pe care le fac în viața de zi cu zi”.

Magnoliu este: senior trainer, speaker şi business coach. Deţine certificări de trainer atât conform legislației românești cât şi conform celei internaționale [Persolog Germania, John Maxwell Team].

Este de asemenea membru al: CEO Club Transilvania
Pasiunile sale includ: sportul, călătoriile, cititul şi bineînţeles dezvoltarea personală

magnoliu@smart-hr.org

Sorin Stan

Sorin Stan

Antreprenor IT

Sorin este un antreprenor şi consultant pasionat de IT care încearcă să contibuie la digitalizarea diverselor companii în care se implică. Este absolvent al Facultăţii de informatică în cadrul Universităţii Babeş Bolyai, are un masterat în inteligenţă artificială şi un MBA în cadrul programului romano-canadian de la ASE Bucuresti.

Iubeşte natura, sportul şi o viaţă echilibrată care include neaparat un cappuccino şi un pahar de vin cu cei dragi. Tagline-ul său este: “I make things happen!” căci nu îl poti opri cand îşi pune ceva in cap.

sorin.stan@fluentech.ro

Cristian Teodorescu

Cristian Teodorescu

Managing Director

Cristian este managerul companiei Cardiomed care gestionează un Centru medical privat și un Spital privat în Cluj-Napoca. Coordonează o echipă de 200 de oameni din diverse specialități medicale.

Domeniul în care iși desfasoară activitatea ii creează oportunitatea de a-și indeplini dorinta de a ajuta pacienţii să își recapete sănătatea, pe care Cristian o consideră bunul nostru cel mai important. De aceea, trebuie ca toți să ne străduim să o menținem și să o cultivăm.

Pasiunea față de frumos și sănatate se reflectă și în hobby-urile sale: motociclismul, alergarea, tenisul, padel, crossfit, snowboarding și nutriţie.

cristian.teodorescu@cardiomedcluj.ro

Lasă-ne un mesaj

Poți să te alături oamenilor de acțiune Rotary sau poți explora numeroasele oportunități pe care le avem pentru oricine – indiferent de vârsta sau interes. Ia legătura cu noi pentru a afla cum te poți implica în inițiativele noastre.