Define School

Prin intermediul „Define School” se dorește crearea următoarei generații de antreprenori în domeniul tehnologiei. Ajuns la a 6-a ediție anul acesta, evenimentul se desfășoară online în perioada 9-22 Noiembrie și are la bază activități menite să dezvolte potențialul participanților prin traininguri, workshop-uri și discuții cu diverși speakeri.

Rotary E-Club 2020 si-a adus aportul la acest eveniment prin participarea valoroasă a colegilor nostri: Voicu Oprean – CEO AROBS și Magnoliu Stan – CEO Smart HR in calitate de speakeri. Totodată, cu sprijinul prietenilor nostri de la Banca Transilvania am reușit să sponsorizăm premiile acordate echipelor castigatoare cu suma de 1500 de Euro.

Ne bucurăm să luăm parte la astfel de inițiative, întrucât misiunea noastră constă în sprijinirea tinerilor şi a iniţiativelor antreprenoriale. Suntem dedicați scopului nostru principal, acela de a crea o cultură a inovației și a dorinței de a ne reinventa în permanență, pentru a putea adresa mai bine nevoile în continuă schimbare ale comunității din care facem parte.

Lasă-ne un mesaj

Poți să te alături oamenilor de acțiune Rotary sau poți explora numeroasele oportunități pe care le avem pentru oricine – indiferent de vârsta sau interes. Ia legătura cu noi pentru a afla cum te poți implica în inițiativele noastre.